Повернутися до звичайного режиму

Обережно! Вибухонебезпечні предмети!

6 червня у школі для вихованців пришкільного табору "Сонечко" була проведена лекція-бесіда на тему: "Правила поводження з невідомими, підозрілими предметами, вибуховими пристроями та речовинами". На захід до школярів завітав Волошин Г. С. Він акцентував увагу на тому, що в наш час часто отримують травми і гинуть діти, які з цікавості підкладають боєприпаси у багаття; гинуть дорослі, намагаючись здати небезпечну знахідку до пункту прийому металобрухту або при спробі розібрати пристрій.

Натрапити на небезпечну "іграшку" можна практично скрізь: у лісі, у старому окопі, на свіжозораному полі, на власному городі й навіть на вулицях міст. І якщо вибухові пристрої серійного зразка легко розпізнати за зовнішнім виглядом і діяти відповідно до ситуації, то саморобну вибухівку, що може з’явитися на вулицях міста, розпізнати набагато складніше. Саме тому спеціаліст продемонстрував учням вибухонебезпечні прилади та ознайомив з першочерговими діями у разі їх виявлення.

Бесіда виявилася дуже цікавою та пізнавальною, адже досить часто люди не задумуються над тим, яку загрозу їхньому життю та здоров'ю несуть вибухонебезпечні предмети й речови­ни.

/Files/images/20190606_100644.jpg

/Files/images/20190606_100557.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 290

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.