Повернутися до звичайного режиму

Міжнародний день сім"ї

Моя сім’я – жаданий скарб,

Той найцінніший діамант

І найпрекрасніший смарагд,

Який від злого збережу,

І до добра я піднесу.

З давніх-давен серед українців виник і утвердився погляд на сім’ю і рід як на святиню, а на виховання дітей — як на святий обов’язок батьків.

Сім’я і школа – це берег та море. На березі дитина робить свої перші кроки, отримує перші уроки життя, а потім перед нею відкривається велике море знань, і шлях в цьому морі прокладає школа.

Стало традицією в травні відзначати День сім`ї в нашій школі. Тому і учні, і вчителі не стояли осторонь цієї події.

Відбулося Свято Букваря в 1 класі, фотоконкурс "Моя родина - щасливі моменти", творча майстерня "Подарунок своїми руками" (серед учнів 3-6 класів). Учні 5-6-х класів переглянули документальний фільм «Все до серденька матері горнеться…» та обговорили його зміст. Участь у міському концерті до Дня матері.

Артемова Надія Анатоліївна, вчитель образотворчого мистецтва та трудового навчання, до Дня вишиванки вишила кодовані сорочки собі та своїм дітям.

З родини іде у світ людина і несе в нього своє серце, наповнене добротою і любов’ю, відчуттям краси і справедливості. Саме з сім’ї несе вона у світ правду, чесність, віру, традиції і звички. Тож недарма народне прислів’я каже: «Який кущ, така й хворостина, які батьки, така й дитина».

/Files/images/IMG-f557498a9302cfd4cbff2de51ca31c6f-V.jpg

/Files/images/IMG-dc7fb4f800ebb291511722f323bfdee3-V.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 263

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.