Мовний загін "Дельфін"

З 1 червня по 20 червня 2018р. на базі пришкільного табору Первомайської ЗОШ І-ІІІ ст. №3 функціонував мовний загін «Дельфін». Роботу з дітьми у мовному загоні здійснювала вчитель початкових класів Солоненко Я.О.

Мета роботи даного загону – популяризація англійської мови, підвищення мотивації учнів до вивчення іноземної мови, формування комунікативної компетенції, розвиток творчого потенціалу кожного школяра.

Відповідно до плану роботи загону було проведено такі заходи:

квест «Summer English», бесіда «Help me!» , вікторина «Що я знаю про Європу?», конкурс малюнків «Європа очима дітей» та виготовлення прапорців країн Європи, Questionnaire «My health», перегляд мультфільмів на англійській мові з наступним обговоренням.

Заняття проводилися як у кабінеті , так і на свіжому повітрі, з широким використанням інтерактивних та групових форм (робота в групах, командах). Усі учасники мовного загону мали можливість продемонструвати свої знання іноземної мови , а також брали активну участь в інтерактивних вправах, рухливих іграх на природі та в усіх виховних заходах.

/Files/images/IMG_20180618_094346.jpg

/Files/images/IMG_20180618_095202.jpg

/Files/images/IMG_20180618_101216.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 348

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.