Козацькому роду нема переводу

В школі з 09 по 13 жовтня пройшли заходи щодо відзначення Дня захисника України. Метою заходів було виховання патріотизму та громадянськості, активізація громадсько-патріотичного виховання, розвиток пізнавального інтересу до вивчення історичного минулого, вшанування немеркнучого подвигу, стійкості, мужності і беззавітної любові до своєї Вітчизни.

Учні 5-9 класів на виховних годинах стали учасниками бесід «З відданістю Україні в серці», "Славетні імена України». Діти дізналися про розвиток українського війська та військові традиції. Школярі переглянули фільми на військову тематику та обговорили їх.

13 жовтня відбулась загальношкільна лінійка "Україна! Ти - моя молитва".

Україно! Ти - моя молитва!

Ти моя розлука вікова.

Гримотить над світом люта битва

За твоє життя, твої права.

Україно – ти для мене диво!

І нехай пливе за роком рік,

Буду, ненько, горда і вродлива,

З тебе дивуватися повік.

/Files/images/P1180176.JPG

/Files/images/P1180177.JPG

Бібліотекар школи Намєснік Д. С. провела бібліографічні уроки для учнів середніх класів «Україна – мати. Вмій її захищати».

Дві команди учнів 3 - 4 класів взяли участь у шкільних змаганнях «Майбутній воїн», під керівництвом вчителя фізичного виховання Зайко Д. М. З відривом в одне очко команда "Кока кола" (учні 4 класу), перемогли команду "Веселі бешкетники" (учні 3 класу). Юнаки довели, що вони зможуть зробити все, щоб наша країна була вільна і незалежна.

/Files/images/P1180155.JPG

/Files/images/P1180148.JPG

Найбільший успіх серед дітей мав загальношкільний захід "Нащадки козацької слави", який підготували учні 5 - го класу на чолі із класним керівником Бєліченко Л. В. Такі заходи направлені на виховання учнів в дусі військових традицій українського народу та формування патріотично зрілої особистості, тому завжди цікаві і потрібні для дітей.

/Files/images/P1180187.JPG

/Files/images/P1180198.JPG

/Files/images/P1180201.JPG

Кiлькiсть переглядiв: 440

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.